Lid worden in 3 stappen

Stap 1: we ontvangen je met open armen
Lijkt het jou of je kind leuk om te hockeyen bij DMHC? Je bent van harte welkom op ons schitterende en gezellige sportcomplex aan de Schenkeldijk in Dordrecht. Kom langs om kennis te maken met de club en te kijken bij een training. Je zal met open armen worden ontvangen, want we vinden het altijd leuk om nieuwe gezichten te zien. Instromen kan in elke leeftijdsgroep, van jong tot oud. Bekijk hier welke teams er zijn en klik hier voor de trainingsgroepen. Je kan gewoon langskomen of stuur een e-mail om een proefles te volgen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2: meld je aan
Ben je na de kennismaking overtuigd en zie je het helemaal zitten om lekker te gaan hockeyen met enthousiaste leeftijdsgenoten? Word dan lid door dit aanmeldingsformulier in te vullen! Bedenk wel dat je het lidmaatschap altijd aangaat voor een heel seizoen. Hockey is een teamsport en daarom wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk aanwezig bent tijdens trainingen en wedstrijden. Voor diverse activiteiten zoals rijden naar wedstrijden, fluiten, bardienst (minimaal twee per seizoen per lid), training en coaching wordt een beroep gedaan op de ouders. Want een vereniging maak je met elkaar!

Stap 3: van harte welkom
Gefeliciteerd, je bent nu officieel lid van DMHC! Zodra je lidmaatschap is verwerkt, gaan we met je aan de slag. De meeste nieuwe leden beginnen bij de start van het nieuwe seizoen, na de zomervakantie. De jongste kinderen kunnen altijd terecht bij de Benjaminhockey of Hockeyschool op zaterdagochtend. Oudere kinderen worden ingedeeld in de nieuwe teams die in de zomermaanden worden samengesteld, uiteraard afhankelijk van je leeftijd en niveau. Sta je te popelen en kan je niet wachten tot het nieuwe seizoen start, dan is het soms mogelijk om gedurende het seizoen in te stromen, maar dit kan alleen als er nog plek is in bepaalde teams. Veel plezier bij DMHC, de sportiefste en gezelligste club van de Drechtsteden, en heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een e-mail!