Vrijwilliger worden

Bij DMHC combineren we gezelligheid, sportiviteit en gastvrijheid. DMHC maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Dat is immers de essentie van een vereniging. De contributie proberen we niet torenhoog te maken, maar dit lukt alleen als we allemaal ons steentje bijdragen.

 

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers dus fijn dat jij je aan wilt melden!

 

Wil je je aanmelden als teammanager, coach of trainer? 
Om je taak goed uit te kunnen voeren moet je in ons systeem ‘LISA’ komen te staan. 
Hiervoor moet je je inschrijven als gewoon lid via het algemene aanmeldformulier.  (https://www.dmhc.nl/sitedev/default.asp?option=11016&menu=2)
Hierop kun je aangeven onder het kopje vrijwilligerswerk wat je voor welk team wilt doen. 
Je hoeft niet het inschrijfformulier, dat je na inschrijving via de website krijgt, uit te printen en ondertekend retour te zenden. Je wordt immers geen spelend lid met contributie.
Zodra jouw aanmelding via de website binnen is, merkt de ledenadministratie je aan als vrijwilliger in het systeem LISA en krijg je de inlogcodes waarmee je de gegevens kunt bekijken die je nodig hebt.


Wil je andere vrijwilligersfuncties uitvoeren?
Alle vrijwilligersfuncties zijn in kaart gebracht en de actuele vacatures worden gepubliceerd op deze pagina.  Hier kun je je oriënteren op de mogelijkheden. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie. 

Zit er geen passende vacature tussen, maar wil je wel je steentje bijdragen? Vul dan dit formulier in en dan kijken we samen of we iets geschiktst voor je kunnen vinden. 


Voor andere vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op [email protected]

 

Hartelijk groet,

 

De vrijwilligersdesk DMHC