XXXDMHC clubcard

DMHC is cashless en daarbinnen bieden we diverse betaalmogelijkheden:
  • Pin en contactloos met uw bankpas
  • DMHC Clubcard
  • DMHC Clubcard App (QR-code)

DMHC Clubcard & App
De DMHC Clubcard is een veilig betaalmiddel exclusief voor in het clubhuis van DMHC. De Clubcard houder heeft een online rekening waar één of meerdere Clubcards aan kunnen worden gekoppeld. Het tegoed op deze rekening kan worden aangevuld d.m.v. iDEAL. De Clubcard rekening geeft inzicht in het verbruik van elke kaart die er aan gekoppeld is en het resterend saldo. Het tegoed staat dus niet op de Clubcards zelf en bij verlies of defect kan de kaart worden geblokkeerd en vervangen zonder effect op het saldo. Met de Clubcard kan men ook niet meer uitgeven dan het saldo toelaat. Ideaal voor u en uw gezin.Hoe komt u aan zo’n DMHC Clubcard?
Ze zijn verkrijgbaar achter de bar á €5,- met €1,50 starttegoed voor een welkomstdrankje

Registreren
Vervolgens gaat u zich registreren en een rekening openen. Dat doet u op https://www.mijnkniponline.nl/ d.m.v. het kaartnummer en de CVC code die op de kaart vermeld zijn. Klik hier voor een stapsgewijze beschrijving.

De DMHC Clubcard App (KNIP)
Sinds kort is er ook een App om uw rekening te beheren en waar u bovendien mobiel mee kunt betalen met behulp van een QR code. De App geeft direct inzicht in het verbruik van de gekoppelde Clubcard(s) en heeft de mogelijkheid om terplekke het saldo op uw Clubcard rekening aan te vullen.Hoe komt u aan de KNIP App?
De KNIP App kunt u downloaden in de App store en op Google Play afhankelijk van uw type mobiele telefoon. Door gebruik van de code DMHC125 kunt u zich registreren en er direct gebruik maken ook zonder clubcard.

Registreren
Zie hier voor de stapsgewijze uitleg.

Hulp nodig?
Mocht u hulp nodig hebben met uw kaart of rekening dan kunt u zich , met uw vraag richten tot [email protected], een lid van de barcommissie van DMHC helpt u dan verder.