xxxInloggen leden via website en de DMHC app

 
Het persoonlijke deel van de website en de DMHC app zijn alleen toegankelijk voor leden, trainers, coaches, begeleiders en commissieleden. Mensen die niet betrokken zijn bij DMHC, zullen geen toegang krijgen tot de afgeschermde informatie binnen de website en de app. Om in te kunnen loggen dien je de beschikking te hebben over een lidnummer en wachtwoord.
 
Behoor je tot bovengenoemde doelgroep en heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen stuur dan een email vanaf het email adres dat gebruikt dient te worden met vermelding van je gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email adres). Als je je wachtwoord bent vergeten kun je je wachtwoord opvragen via het inlogscherm.
 

Inlog leden

Je persoonlijke inlog is bedoeld voor alles wat met je eigen team(s) te maken heeft, inclusief de begeleiding daarvan. Het is de plek voor al je persoonlijke gegevens en ook voor de coaches, begeleiders en managers.
Het kan veel tijd besparen bij het eindeloos gemail en ge-excel over rij-schema's, fruithapjes, wie schrijft het verslag, wie heeft al betaald voor het toernooi en wie is er wel of niet bij. Het is geïntegreerd met LISA (ons leden informatiesysteem) en met de standenmotor van de KNHB. Hierdoor staan alle gegevens direct klaar (zoals teamopstelling, standen, uitslagen, programma).
Je vindt hierin o.a.:
  • je eigen gegevens zoals die in de ledenadministratie zijn opgenomen (via Profiel)
  • de rollen die je binnen DMHC vervult (commissies, teams die je coacht en/of traint etc.)
  • wanneer je volgende wedstrijd is inclusief de belangrijkste gegevens daarvan
  • of er evenementen zijn waarvoor je je aan kunt melden
  • wanneer er activiteiten zijn van de andere mensen die ook op jouw adres wonen (broertjes, zusjes, dochter, zoon, vader, moeder ...)
  • mededelingen die op jou van toepassing zijn bijvoorbeeld van de lijncoördinatoren 
  • clubgegevens: zoals verslagen en documenten

DMHC App

De DMHC app  neemt naast de website een belangrijke plaats in bij de communicatie binnen DMHC. Inloggen doe je met de inlogcode die je ook voor de website gebruikt. De mogelijkheden van de app kom je vanzelf tegen als je hem gaat gebruiken, maar de meest interessante staan hieronder. 
  • Uitslagen snel bekend: Het leukst van de app is misschien wel dat de uitslagen direct via het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) binnenkomen. Uitslagen zijn meteen zichtbaar nadat een scheidsrechter die heeft ingevoerd. De uitslagen die nog niet 100% zeker zijn, staan als vanouds weer tussen haakjes.
  • Koppeling DWF/teammanager: De toegang tot het DWF is een sterk punt van de app: maar 1x inloggen en vervolgens koppelt hij de app aan de coach of aanvoerder. De coach, begeleider of aanvoerder heeft dan ook meteen de mogelijkheden als taken, presentie, spelerslijst en contactgegevens. Via ‘push-berichten’ kan er direct informatie naar teamleden worden gestuurd.
  • Gezinsagenda: Heel handig is de gezinsagenda, die geeft in één overzicht alle hockey-activiteiten van het gezin voor de komende weken. Met trainingen, wedstrijden (met verzameltijden, standen, uitslagen, programma), bardiensten, fluitbeurten en team/clubactiviteiten.

De DMHC app is gratis beschikbaar via de ITunes store voor Iphone-bezitters en via Google Play Store voor Android-telefoons. In principe is de app zo gebruiksvriendelijk dat je er direct mee aan de slag kunt. Heb je toch nog vragen bekijk dan onderstaande handleiding of neem contact op met de webmasters.
 

Handleiding website DMHC en DMHC app

In de handleiding is meer informatie terug te vinden over de website en app van DMHC en de mogelijkheden na inloggen.

Ook is er een presentatie beschikbaar die de mogelijkheden van de inlog voor leden en de DMHC app weergeeft. Deze presentatie is specifiek voor teambegeleiders gemaakt maar is voor een ieder die meer wil weten van de mogelijkheden interessant.