Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Contact met CT&I

Gedragscode DMHC

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 29 maart 2020
Alle uitwedstrijden van vandaag zijn afgelast
Lidmaatschap Informatie lidmaatschap 
Informatie lidmaatschap
 
Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni het daaropvolgende jaar. 

Seniorlid
Je wordt seniorlid je als je vóór 1 oktober 18 jaar bent geworden.
Je traint en speelt mee in de competitie. Naast de lidmaatschapskosten voor het seizoen, kun je facultatief meedoen aan de zaalhockeycompetitie en zaaltraining volgen. Hiervoor wordt separaat kosten in rekening gebracht.
 
Trimhockeylid
Trimhockeyleden zijn over het algemeen senioren (hockeyervaring niet vereist), die niet (meer) willen hockeyen in competitieverband. Zij spelen af en toe een wedstrijd tegen trimhockeyers van andere verenigingen. Wekelijks wordt er 's avonds één keer gezamenlijk getraind. Er is geen minimumleeftijd om trimhockeylid te worden.
 
Fit Hockey (NIEUW)
In samenwerking met het Sportbedrijf van de Gemeente Dordrecht zijn we recentelijk gestart met het opzetten van Fit Hockey binnen onze vereniging.
Fit Hockey is bedoeld voor senioren die nog onbekend zijn met de hockeysport, maar ook voor oud-hockeyers die hun conditie op peil willen houden en willen blijven genieten van het hockeyspel. De sport kan op elk inspanningsniveau worden gespeeld, zodat iedereen mee kan doen.
Fit Hockey is een teamsport voor senioren en wordt gespeeld op een hockeykunstgrasveld. In een team (mannen, vrouwen of mixed) wordt gespeeld met een knots en een zachte bal. Hierdoor is het een veilige sport en is hockeyervaring niet nodig. Omdat het een teamsport is, biedt Fit Hockey veel gezelligheid en (nieuwe) contacten.
 
Juniorlid (A t/m D)
Juniorlid wordt je als je vóór 1 oktober tussen 10 en 18 jaar bent.
Je traint en speelt mee in de competitie. Naast de lidmaatschapskosten voor het seizoen, kun je facultatief meedoen aan de zaalhockeycompetitie en zaal(veld)training volgen. Hiervoor worden separaat kosten in rekening gebracht.
 
Jongste jeugd:
 
Funkey hockey (5 en 6 jarigen)
Voor de leeftijdsgroep 5 en 6 jarigen (peildatum 1 oktober) is er tegenwoordig Funkey hockey, waarbij de allerkleinsten spelenderwijs op zaterdagochtend kennismaken met het hockeyspel.
 
Hockeyschool (6 en 7 jarigen)
In de hockeyschool train je op zaterdag ochtend als je voor 1 oktober tussen de 6 en 7 jaar bent. F-Jeugd (7 en 8 jarigen). De 7/8 jarigen noemen we F-jes. Deze groep traint 2 keer in de week en speelt op zaterdag competitie. E-Jeugd (8 en 9 jarigen, 9 en 10 jarigen)

De groep 8/9 jarigen noemen we 1e jaars E. Deze groep traint en speelt zo mogelijk in 6-tallen op een kwart hockeyveld. De groep 9/10 jarigen noemen we 2e jaars E. Deze groep traint en speelt zo mogelijk in 8-tallen op een half hockeyveld. 


G-hockey (6-16 jaar) (NIEUW)
Nieuw binnen onze vereniging is de afdeling G-hockey.G-hockey is een speciale vorm van hockey voor kinderen met een verstandelijke beperking die niet in een regulier hockeyteam kunnen meekomen. Om deze kinderen te laten hockeyen, is er G-hockeytraining op zaterdagochtend. Hiervoor zijn er speciaal opgeleide trainers.
 

Trainingslid
Trainingsleden trainen uitsluitend en spelen geen competitiewedstrijden.
 
Voor vragen klik hier


  
 
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren