Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: HomeOrganisatieBardienst/barreglement
Contact met CT&I

DMHC Clubcard en App


Recente verslagen
Nog geen verslagen


Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Bardienst/barreglement 

Bardienst Onze vereniging drijft op vrijwilligers, er zijn vrijwilligers met specifieke functies zoals trainers, scheidsrechters of bestuurs-, en commissieleden. Aan de overige wordt gevraagd om een deel van de bemensing van het clubhuis voor haar rekening te nemen.

Barreglement 
Op deze pagina vindt u het bardienstrooster en diverse informatieve documenten die u wegwijs maken in de regels en werkwijze.

U kunt zichzelf inplannen voor een bepaalde dienst of anders zorgt de barplanning dat u ingedeeld wordt. Daarvan sturen wij u altijd een emailbericht ter kennisgeving en/of herinnering. Zorg er dus voor dat er een actueel email-adres van u bij ons bekend is, want u bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van uw dienst!

Verzuim is heel erg vervelend voor uw directe barcollega’s én voor de bezoekers van ons clubhuis, vandaar dat we daar een sanctiebeleid op hebben.

Voor specifieke vragen over de bardienst kunt u zicht richten tot [email protected]


HANDLEIDINGEN VOOR DE BARDIENSTEN:Inplannen van bardiensten
Onderstaand een overzicht van alle ingeplande bardiensten. Alle leden kunnen hun bardiensten zelf invoeren via 'Inlog leden' en de DMHC App. Inplannen kan gedurende het hele seizoen en tot 6 weken vooraf aan de dienst kun je uitplannen. Hierover heeft u een mail ontvangen met info. Is dit niet het geval, geef dit dan door aan [email protected]

Belangrijk: actueel e-mailadres en check uw spam
  • Controleer via 'Inlog leden' of de DMHC app of uw mailadressen nog juist zijn.
  • Controleer of mail van DMHC niet toevallig als spam wordt gezien.
Open altijd de e-mails die u ontvangt van [email protected], er kan aanvullende info in staan.

Vragen en/of problemen?: mail naar Peter van Dam ([email protected]).

Het barrooster is te vinden via 'Inlog leden' en binnen de DMHC app. Hiervoor is een inlogcode vereist die aan elk lid is verstrekt. 


 
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren