Trainers gezocht!

7-7 Nieuws
Heb je een passie voor hockey en wil je die graag delen? We hebben nog een aantal teams in de B- en C-lijn die dringend op zoek zijn naar enthousiaste trainers. Ben je een (jong)-senior en heb je één of zelfs twee keer per week wat tijd over voor deze fantastische hobby, meld je dan aan bij [email protected] en we proberen je wensen in te passen. Er is nog wat speelruimte met tijden en velden, dus laat snel van je horen!
Voor seniorenteams bestaat de mogelijkheid om een team/training te adopteren, en die zal waar mogelijk (vlak) voor je eigen training worden gepland. 

Begeleiding
Onze trainers en coaches zullen gedurende het nieuwe seizoen op meer begeleiding kunnen rekenen. Voor de beginnende trainer of coach is deelname aan de basiscursus Trainen en Coachen van de KNHB mogelijk, verspreid over drie avonden in september en oktober. Gevorderden kunnen deelnemen aan de HT2-cursus, een breed georiĆ«nteerde cursus. Aanmelden kan bij [email protected]. Ook voor coaches komt er een aparte cursusavond, waarover later meer informatie volgt.

Vrijwilligers aanmelden via website
Uit onze Teamterpmeetings zijn al veel enthousiaste aanmeldingen gekomen voor de ondersteuning van de jeugdteams. Voor ouders die nog niet als vrijwilliger in ons systeem staan, is het belangrijk je aan te melden via onze website. Vul de velden met een rood sterretje in en vermeld bij "Vrijwilligerswerk: Anders, te weten..." wat je wilt doen, bijvoorbeeld coach, trainer of manager. (NB er wordt geen contributie over geheven). Alleen op deze wijze word je via de DMHC-app op de hoogte gehouden, van alles rond jouw team, van wedstrijden tot trainingen.

Verder wensen wij jullie allemaal een fijne vakantie en kijken ernaar uit om jullie in augustus weer fris en vol energie op de terp te zien!

Met sportieve groet,

Ron Schroer
Namens de TC