Officiele opening velden

28-9Beste leden, ouders en verzorgers, 


DIT MOGEN JULLIE NIET MISSEN!

Op zondag 8 oktober a.s. vindt de officiële opening van de nieuwe velden plaats. 


Uiteraard bedanken we deze dag de sponsors die het mogelijk hebben gemaakt dat alle leden een gratis thuis- en uitshirt hebben gekregen. 

Een prachtig nieuw shirt waar we als club trots op zijn en waar we graag op een unieke manier aandacht aan willen geven.


MAAR DIT KAN ALLEEN MET BEHULP VAN JOU!

Het idee is om een luchtfoto te maken waarop alle leden met elkaar op veld 1 de letters DMHC vormen in onze nieuwe thuisshirts. 

Deze foto wordt op een enorm doek geprint en wordt de komende jaren op het clubhuis bevestigd om alle bezoekers welkom te heten.


DAAR WIL JE TOCH OP STAAN!?!

We verzoeken je daarom om met klem met je team aanwezig te zijn om uiterlijk 11.15 uur.


OFFICIËLE OPENING NIEUWE WATERVELDEN

Wat zijn we blij met onze nieuwe watervelden, waardoor er nog sneller en beter gehockeyd kan worden door iedereen!

Alle reden om de opening van de velden te vieren met een officiële opening. Om 12.00 uur wordt veld 1 officieel geopend.


KAMPIOENEN

Een mooie dag om ook onze periodekampioenen in het zonnetje te zetten. Zij worden gehuldigd op de Terp om 12.30 uur. Ze verdienen het om in de schijnwerpers te staan, dus kom voor hen applaudisseren.


EN DAT IS NOG NIET ALLES!

Want er is een professioneel fotograaf aanwezig om een mooie foto van je team te maken. Of misschien wil je wel op de foto met je vriendinnetjes/vriendjes, dat mag ook! 

En heb je van al deze festiviteiten lekkere trek gekregen, dan hebben we voor deze dag een speciale aanbieding. Je kan voor je team een lekkere bittergarnituur voor 15 personen bestellen van € 20,- voor slechts € 12,50 of een schaal bitterballen van € 15,50 voor nu maar € 8,-! Let op, deze aanbieding geldt alleen bij vooraf bestellen.

Bestel deze bittergarnituur / schaal bitterballen voor ca. 15 personen door vóór 4 oktober een mailtje te sturen aan [email protected]. Op 8 oktober af te rekenen bij de bar vóór het afhalen.


KOM AANMOEDIGEN

Want zowel Dames 1 (12.45 uur) als Heren 1 (14.45 uur) speelt deze middag thuis op veld 1. Dat belooft gezellig te worden op de Terp!


DJ DENNIS IN THE HOUSE!

Sluit de dag af met een hapje en een drankje tijdens de gezellige Thé Dansant en praat gezellig bij met andere DMHC’ers. 


We zien iedereen graag op 8 oktober!