DMHC Familiehockeytoernooi 2023 The Zoo- Het was beestachtig leuk!!

2-6 Nieuws

                                 

Op 2e Pinksterdag, maakte het Familiehockeytoernooi haar comeback dankzij de inzet van hockeyfamilie Schroer: Ron, Ava en Lois!

 

Zodoende werden de terp en de velden van onze club afgelopen maandag bevolkt door verschillende kuddes, roedels, vluchten en koppels dieren in verschillende leeftijden en samenstellingen. Van Scorepioenen tot Cheatende Cheetah's en Zingende Zebra's, alle teams hadden zich goed uitgedost!

De Tropische Vissen brachten zowel de oudste als de jongste deelnemer mee (Theo Vis 69 jaar jong en Leyla 3 jaar oud)

Na de centrale warming-up onder leiding van Dirk Vis gingen de wedstrijden van start.

Er werd in 8-tallen gespeeld op een half veld in 2 poules.

Dit leverde in de loop van de middag 2 finale wedstrijden op. Daarin bleken de Knallende Kwallen de Flitsende Flamingo's de baas in een 11 tegen 11 strijd op een heel veld.

De zinderende 11 tegen 11 partij van Pink Panthers tegen de Flatsende Flamingo's werd door de verrassende kleine Panther Veere van ‘t Zelfde op 3-3 gebracht. Zodoende moest de partij geslecht worden middels shootouts. Hierin toonden de Pink Panters zich hele dappere tijgers, maar wonnen de Flamingo's, versterkt door een paar Blauwe Olifanten en een keepende Scorepioen in het doel.

 

Onderwijl lag de terp de hele dag te stralen in de zon, hadden zelfs de Pingelende Pinguins daar geen last van, en vormde zo de ideale setting voor de afsluitende barbecue waarbij de Schnelle Schmetterlingen hun voelsprieten aflikten.

 

Alle deelnemers bedankt voor deze geweldig leuke dag. Jullie zeer originele tenues gaven DMHC een exotische aanblik, en de bereidheid om te fluiten, achter de bar te staan, te bbq-en en op te ruimen, was fantastisch. En de EHBO-ers hebben gelukkig alleen schaafwonden en blaren hoeven te behandelen.

Ron, Ava en Lois: dank dat jullie met elkaar ons (opnieuw) bekend hebben gemaakt met het Familiehockeytoernooi.

 

Voor allen: houdt de jaarkalender voor volgend seizoen in de gaten voor het Familiehockeytoernooi 2024!