Olympic Moves zoekt bar- en keukenpersoneel en scheidsrechters!!

5-4 Nieuws

Op donderdag 6 April 2023 organiseert het Dordtse Sportbedrijf (Gemeente Dordrecht) voor middelbare scholen in de Drechtsteden (en omstreken) de regiofinale van het Olympic Moves evenement. Op het gehele sportpark worden diverse sporttoernooien georganiseerd, zoals voetbal, volleybal en hockey. Vele leerlingen zullen op het sportpark een sportieve dag beleven.


DMHC is gevraagd om wederom gastheer te zijn voor het hockeytoernooi. Bij hockey doen 39 teams mee, verdeeld over 10 poules met ruim 500 deelnemers! Daarvoor is uiteraard hulp nodig. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers of ouders die (een paar uur) achter de bar willen helpen of in de keuken willen helpen.

 

LET OP: Deze bardienst kan ook als 'verplichte' bardienst worden ingezet en telt dus mee! In LISA staan deze bar- en keukendiensten open om ingepland te worden!

 

Ook zijn we nog op zoek naar een aantal scheidsrechters! Je kan uiteraard aangeven of je een bepaalde leeftijdscategorie (J/M) of een deel van de dag kan fluiten. De schoolteams (4 poules) spelen op hele velden, de andere 6 poules spelen 7 tegen 7 op halve velden.

 

Deze sportieve dag begint om 9:30 en de finale is rond 16:30 afgelopen.

 

Meld je aan bij de Olympic Moves organisatie van DMHC of plan je bar/keukendienst in via LISA!

 

Petra vd Meer

Gerben Boot