Gezocht: 2 organisatoren voor Olympic Moves (hockeytoernooi middelbare scholen)

4-2 Nieuws

DMHC is al jaren betrokken bij het mogelijk maken van Olympic Moves, het één-daagse hockeytoernooi voor middelbare scholen. Alle Dordtse scholen en vele uit de Drechtsteden (en van verder weg) doen hieraan mee. Gemiddeld zijn er zo'n 40 teams met bij elkaar 500 deelnemers. Olympic Moves wordt georganiseerd in samenwerking met het sportbedrijf van de gemeente Dordrecht en met tal van regio sportclubs. Zo vinden o.a. ook voetbal en tennis op Sportpark Schenkeldijk plaats. Deze dag vindt meestal plaats in de eerste helft van april.

Het huidige organisatie-comite bestaande uit Petra van der Meer en Gerben Boot organiseren dit evenement in 2023 voor het laatst en zouden graag 2 nieuwe mensen inwerken om het vervolgens over te nemen. Petra en Gerben hebben in de loop van de tijd goed uitgewerkte draaiboeken liggen die een prima basis zijn.

De organisatie van deze dag bestaat uit het maken van het wedstrijdschema/veldindeling, het regelen van de arbitrage en bar-bezetting (samen met de bar-commissie). In de voorbereiding van deze dag heb je regelmatig contact met de gemeente. Op de dag zelf ben je eerste aanspreekpunt voor de teams en het sportbedrijf en ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van de dag. Uiteraard moeten alle uitslagen in de verschillende klassementen worden bijgehouden. Aan het einde van de dag reik je de prijzen uit. De winnende teams mogen naar de landelijke finales dus ze strijden ergens voor!

De tijdsbesteding is ongeveer 20 uur in de voorbereiding (periode januari-april) plus natuurlijk de dag zelf. Dit jaar is het evenement op donderdag 6 april.

Lijkt je het leuk om mee te gaan draaien en/of heb je nog vragen, neem dan contact op (een link naar ons e-mail adres zit in onze namen hieronder)!

Gerben Boot en Petra vd Meer