Naut Spijkers in de selectie Zuid-Holland U14

10-7 Nieuws
De commissie teamindeling heeft na lange tijd weer een speler, te weten Naut Spijkers uit JC1, afgevaardigd naar de selectietrainingen U14 van de regio Zuid-Holland.
Afgelopen week heeft Naut te horen gekregen dat het hem is gelukt bij de laatste 16 spelers te eindigen en zal hij gaan deelnemen aan hun trainingsprogramma. Eind mei had Naut ook al vernomen dat hij was geselecteerd voor de selectie van JC1 van Hockeyclub Victoria en dat hij daar het komende seizoen zal gaan spelen. Wij feliciteren Naut van harte met deze prestaties en zijn er trots op dat hij vanuit DMHC deze stappen heeft kunnen maken!

De commissie teamindeling zal ieder jaar in nauw overleg met de trainers en coaches van JC1/MC1 bekijken, wie er in aanmerking komt voor afvaardiging naar de U14 selectiedagen. Voor het komende seizoen, moet je sowieso na 1 januari 2010 zijn geboren om ervoor in aanmerking te komen. 

De criteria die de commissie teamindeling in principe hanteert zijn:
  • de speler moet goede progressie hebben gemaakt
  • hij of zij moet de beste van zijn/haar lichting zijn
  • zijn/haar team moet bij voorkeur subtop hebben gespeeld
  • de speler moet het graag willen
We hopen daarom ook dat de jongens en meisjes in de C-lijn hier een extra stimulans zien om het maximale uit henzelf te halen en zich wellicht volgend jaar namens DMHC met toppers van andere clubs te mogen meten.

Een fijne vakantie gewenst!

De commissie teamindeling