Dordrechtse Mixed Hockey Club
DMHC app volg ons op: 
Je bent hier: Home
Contact met CT&I

Alcoholbeleid

Recente verslagen
Lid worden?

Recente fotoalbums

Binnenkort bij DMHC
Laatste tweets Twitter
Nieuws
23-2-2017 | 
Sinds 1988 wordt er door de organisatie bij de Dordt Sport Verkiezing een extra prijs uitgereikt: "Sportprijs Stad Dordrecht”, bestemd voor iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor sport in Dordrecht. Lees meer Bijlage: Anne Scheening.jpeg
23-2-2017 | 
Afgelaste trainingen donderdag 23 februari
Het KNMI geeft vanaf de tweede helft van de middag code oranje af voor de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en het westen van Utrecht en Noord-Brabant. Dit betekent dat er kans is op zeer zware windstoten van 100-120 km/uur.

Lees meer
22-2-2017 | 
Zondag 12 februari
De spanning is te snijden! Zou het lukken? De zaalmeiden van MB3 (Lise, Nienke, Lotte, Floor, Noa, Isabel, Charlotte, Eva, Yara, Anouk en Kim) kunnen op de laatste speeldag kampioen worden. Er hoeft slechts één wedstrijd worden gewonnen en dan zijn ze kampioen.

Lees meer
21-2-2017 | 
Wat is MTSS? Wat zijn de risicofactoren, hoe kun je het voorkomen en verhelpen? en Wat kan een fysiotherapeut voor je doen? Op deze vragen geeft bijgevoegd artikel (Fysique Fysiotherapie) antwoord.  Bijlage: MTSS.docx
21-2-2017 | 
Heren 1 heeft de knock-out fase bereikt in de Silvercup! Op vrijdag 3 maart speelt DMHC tegen Groen-Geel. Kom allemaal kijken op de Schenkeldijk. De wedstrijd begint op 20.30. 
Lees meer
21-2-2017 | 
Beste leden van DMHC
 
Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockey toernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood van vrijdag 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de

Lees meer
17-2-2017 | 
Het zaalseizoen loopt ten einde. Door veel teams is enthousiast gespeeld en getraind. Wel betreuren we het dat er bij een aantal teams veel gedoe is geweest bij de teamindeling. Hoewel we dit jaar een zorgvuldig selectie-proces hebben gehanteerd, zijn er een aantal spelers, ouders en coaches die zich niet hebben geconformeerd aan de teamindeling. Al met al zeer vervelend voor o.a. de vele vrijwilligers, die alles zo zorgvuldig mogelijk hebben uitgevoerd.   

Lees meer
17-2-2017 | 
Beste dames, heren en kinderen, leden, ereleden, oudleden, sponsoren, ouders vrijwilligers en belangstellenden van DMHC,

Welkom op onze nieuwjaars receptie van 2017.
We beleven op dit moment roerige tijden binnen de club, niet iedereen zal daar van op de hoogte zijn.

Lees meer
14-2-2017 | 
Op woensdag 15 en 22 maart 2017 vindt voor de 5de keer het basisschool hockeytoernooi plaats bij DMHC, waar de Dordtse basisscholen zich voor in kunnen schrijven. Het toernooi is voor zowel hockeyers, als niet-hockeyers bestemd, met als doel: plezier maken.


Lees meer
22-1-2017 | 
Samen sporten met Olympic Moves, de grootste sportschool competitie van Nederland

Lees meer
15-1-2017 | 
Het eind van de winterstop komt weer langzaam in beeld. Na de voorjaarsvakantie starten de buitentrainingen van de aller kleinsten weer. 
Gedurende het gehele seizoen kunt u uw kind vanaf 4 jaar aanmelden om te trainen bij de Benjamins, Funkey Hockey of Hockeyschool.

Lees meer
Hoofdsponsor
Subsponsoren

Overige sponsoren